Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Marisa» στην Πάρο βρίσκονται σ’ ένα ήσυχο δρομάκι στο κέντρο της Παροικιάς

Το οίκημα όπου στεγάζονται χτίστηκε το 1988 και ανακαινίστηκε το 2004, με σεβασμό στην απλότητα και την άνεση της κυκλαδίτικης παράδοσης.

Διαθέτουμε οχτώ ενοικιαζόμενα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια Α΄ Κατηγορίας, που διακρίνονται για τη φιλόξενη και οικογενειακή τους ατμόσφαιρα.

Το κατάλυμά μας βρίσκεται 200 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι της Πάρου και απέχει μόλις 70 μέτρα από την όμορφη παραλία της Παροικιάς Λιβάδια. Μια χρυσή αμμουδιά με γαλαζοπράσινα νερά και εύκολη πρόσβαση για όσους δεν έχουν διάθεση για περπάτημα και μετακινήσεις.

Στα 50 μέτρα, σε απόσταση αναπνοής από τα δωμάτιά μας, είναι στη διάθεσή σας σουπερμάρκετ, φούρνος, ταβέρνες, καφετέριες και το Κέντρο Υγείας της Πάρου και μόλις στα 20 μέτρα υπάρχει στάση, από όπου μπορείτε να πάρετε λεωφορείο και να περιηγηθείτε σε όλο το νησί.

Η περίφημη νυχτερινή διασκέδαση της Παροικιάς απέχει από τα δωμάτιά μας 400 μέτρα, αρκετά κοντά για να είναι εύκολα προσιτή, αλλά και αρκετά μακριά  για να απολαύσετε ήρεμες διακοπές.

Το αεροδρόμιο της Πάρου απέχει από τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας 10 χιλιόμετρα και μας συνδέει καθημερινά με το αεροδρόμιο Αθηνών.

 

Για πληροφορίες δρομολογίων πλοίων και διαθεσιμότητα εισιτηρίων, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.greekferries.gr

English French Greek
W3C Valid xHTML 1.0
 
W3C Valid CSS
   
[ kAnGoo
web hosting ]