Αξέχαστες διακοπές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Marisa» στην Πάρο

Ο ήλιος, η θάλασσα, ο χρόνος και οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει στην καρδιά του Αιγαίου ένα μοναδικό σκηνικό για τις διακοπές των ονείρων σας. Η Πάρος, ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, σας περιμένει να σας μαγέψει με τις ειδυλλιακές της παραλίες, το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, τους επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους και την έντονη διασκέδαση.

Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Marisa» στην Παροικιά της Πάρου έχουμε δημιουργήσει ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον για ιδανικές διακοπές, που συνδυάζουν ηρεμία, ησυχία και έντονη νυχτερινή ζωή.

Βυθιστείτε στα γαλαζοπράσινα νερά της μαγευτικής παραλίας Λιβάδια ή εξερευνήστε τις υπόλοιπες παραλίες του νησιού, που είναι φτιαγμένες να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να αιχμαλωτίσουν για πάντα την καρδιά σας.

Κάντε περιπάτους στην όμορφη Παροικιά της Πάρου, στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα, δείτε το ενετικό κάστρο, επισκεφτείτε το σπουδαιότερο μνημείο του νησιού την Εκατονταπυλιανή και απολαύσετε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Γνωρίστε τη νυχτερινή ζωή της πόλης με τα δεκάδες μπαράκια, τα cafes, τα clubs και διασκεδάσετε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Γευθείτε την τοπική κουζίνα σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι, δοκιμάστε το κρασί και το ούζο της Πάρου με τη συνοδεία ψαρομεζέδων. Και μην παραλείψετε να γλεντήσετε παρέα με τους ντόπιους στο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου.

Παράλληλα, έχοντας ως βάση τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Marisa», μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρη την Πάρο, να εξερευνήσετε τις υπόλοιπες ομορφιές της και να αφεθείτε στη μαγεία της.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Marisa» διευθύνονται από τη Μαρίζα Σιλιτζίρη και την οικογένειά της. Με μεράκι, σεβασμό και αγάπη φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίσουν στους πελάτες τους μια ευχάριστη διαμονή σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, την καταλληλότερη επιλογή για όσους επιθυμούν να περάσουν ήσυχες και οικονομικές διακοπές στην πανέμορφη Πάρο.

English French Greek
W3C Valid xHTML 1.0
 
W3C Valid CSS
   
[ kAnGoo
web hosting ]